НАШИ КАПЛАРИ КУВАРИ

Ученици завршне године занимања кувар, полагали су 4, 5. и 6. јуна завршни испит. На столу се нашло чак 18 различитих менија, вешто и маштовито послужених: предјела, потажи, дезерти и главна јела, а међу интернационалним јелима издвајамо Валдорф салату која се припрема од свежег целера, јабуке, пистаћа и ораха. Из медитеранске кухиње спремили су салату од морских плодова, као и рибу на далматински начин. Од супа, чорби и потажа правили су италијански минестроне и велуте на два начина. Међу главним јелима су соте Строганов, бифтек Монте Карло и медаљони на више начина. За заслађивање, суве пите, кох у шатоу и принцес крофне.
Најдражи и најслађи гости били су малишани из вртића „Каја“.